Historie

 

I mere end ti år blev Aarsleff-koncernens banetekniske opgaver tidligere udført i regi af Banekonsortiet I/S, et arbejdsfællesskab bestående af virksomhederne Per Aarsleff A/S, Petri & Haugsted as og Wicotec Kirkebjerg A/S.

 

Som en naturlig videreførelse af erfaringerne herfra blev Aarsleff Rail A/S oprettet som et selvstændigt selskab i 2009. Alle banetekniske kompetencer blev dermed samlet ét sted i koncernen. I dag er selskabet under ejerskab af Per Aarsleff Holding A/S og bygger således på et godt og solidt fundament.

 

Aarsleff Rail har konstant fokus på at levere løsninger til vores kunder, ligesom vi gennem tilkøb af virksomheder med stærke specialkompetencer, sikrer at vores kunder får løst deres opgaver med høj kvalitet og sikker projektledelse.

 

I 2013 overtog vi selskabet Danish Rail Technique Aps, der er specialiseret i svejseopgaver på jernbanen, i 2014 overtog vi alle aktier i det svenske firma Anker AB, der beskæftiger sig med sporanlæg og er specialiseret i at bygge letbaner, i 2015 købte vi TTInspect, der leverer fuldautomatiske inspektionssystemer og i 2017 blev norske Banedrift AS, som udfører vedligehold, om- og nybygning af banestrækninger i Norge, en del af Aarsleff Rail Gruppen.

 

Se mere på:

Aarsleff

Petri & Haugsted

Wicotec Kirkebjerg

Anker

Banedrift

UK / DK contact : +45 8734 3000
: +45 3634 4640
info@aarsleffrail.com